Idén a GLL ismét útjára indította a nemzetek csatáját, így 2020-ban újra válogatott csapatok küzdhettek egymás ellen a PUBG terepén. A magyarok eredményeit foglaljuk össze.

A GLL egy kompetitív esport-platform és versenyszervező oldal, mely bajnokságokat szervez különböző játékokban, többek között a PUBG-ben. Ahogy minden évben, idén is megrendezésre került a GLL Nations Royale, mely során nemzeti válogatott csapatok mérkőznek meg egymással.

A GLL Nations Royale Spring 2020-as szezonjában a magyar PUBG válogatott is részt vett, HULLA_SZILVA vezetésével.

Kép forrása: GLL

A magyar csapatot ezúttal is 32 játékos erősítette, köztük Foda, Triasz, HellCaT1 és persze HULLA_SZILVA 4 fős Pizza Monkey csapata. Ahogy az európai régió felállását látjuk, a magyar csapat elsőként a lengyel válogatottal került szembe május 18-án.

Kép forrása: GLL

Az első meccs máris nagy bizakodásra adott okot, hiszen a magyar csapat lendületének köszönhetően meg is nyerte az első kört.

A második körben azonban a lengyelek bebizonyították, hogy ők is tudnak lőni, így végül kiegyenlítettek. Úgy tűnik, Miramar map nem annyira fekszik a magyaroknak.

A harmadik körben már Sanhoké volt a főszerep, ahol a magyar válogatott ismét megmutatta, hogy nem hagyja magát. Ezzel 2-1 arányban sikerült legyőzni Lengyelországot, és a magyar csapat továbbjutott a következő fordulóba.

A teljes Magyar-Lengyel mérkőzés visszanézhető HULLA_SZILVA közvetítésében. A továbbjutásnak köszönhetően jött a következő megmérettetés. Miután az orosz válogatott legyőzte Bosznia-Hercegovina csapatát, a magyarokra hárult a feladat, hogy megküzdjenek velük.

Kép forrása: GLL

Sajnos itt a magyaroknak már nem volt szerencséjük: az orosz hadviselésével nem tudtak eredményesen szembeszállni. Az orosz-magyar meccs végül 3-0-ás vereséggel ért véget. A magyar csapat ezzel alsóágra került a GLL Nations Royale Spring 2020-as szezonjában. A teljes meccs végignézhető a GLL Twitch csatornáján.

Egyfelől nagyon sajnálom, hogy így alakult, de a továbbiakban is lehet majd szurkolni a magyar csapatnak, hiszen alsóágon jövő héten Görögország ellen harcolnak majd. Rettenetesen büszke vagyok, hogy a játékosok összefogásának köszönhetően nem csak fel tudunk mutatni egy magyar válogatottat nemzetközi PUBG versenyeken, de még eredményeket is el tudunk érni.

Innen is GG a srácoknak és gratulálunk az elért eredményekhez! További kitartást és sok sikert kívánunk!

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×