Egy Overwatch játékos nemrég egy olyan hibát fedezett fel Eichenwalde mapon, mely lehetővé teszi, hogy átlőjünk a falakon.

Ahogy minden online játék, úgy néha az Overwatch is igen különös hibákat tud produkálni. Ezek között van pár olyan, ami nagy előnnyel járhat, amennyiben tudunk róla. Mindez tisztességtelen játékhoz vezethet.

Nemrég egy Overwatch streamer érdekes felfedezést tett. Miközben Reinhardtot irányította egy meccs során, Mihai ‘ML7’ Lupascu észrevette, hogy a lövedékek különös módon áthaladnak a falon, Eichenwalde mapon.

„Ez egy hiba?” – kérdezte zavartan a streamer, miután a lövedék simán áthaladt a falon.

 

Nem sokkal később Lupascu kilépett a meccsből, hogy egy custom game során próbálja ki, hogy mi is történik. Kiderült, hogy ebben az esetben is át lehet lőni a falon, ugyanezen a mapon. Ezek után egyértelmű, hogy nem véletlen esetről van szó, az viszont biztos, hogy a dolognak komoly hatása lehet a játékra.

 

Képzeljünk csak el, hogy miközben valaki azt gondolja, hogy védett helyen van, valójában simán kilőhető a falon keresztül. A visszaélések miatt reméljük a Blizzard mielőbb kivizsgálja az ügyet, és mielőbb javítják a hibát.

Te észrevetted már, hogy át lehet lőni Eichenwalde falán?

https://www.facebook.com/groups/overwatchhun/

×