Az Astralis kedden közleményben jelezte, hogy a csapat irányítója egészségügyi okokból egy időre kiválok a kezdő ötösből. Helyettese JUGi lesz.

Ahogy azt már sejteni lehetett, csere következett be az Astralis kezdőjében. Jelek ugyanis már korábban is utaltak erre a lépésre, hiszen hatodik embernek JUGi, a mindenes AWP-zseni érkezett, valamint július 1-től es3tag is csatlakozik a lineuphoz. A hetedik embernek érkező es3tag irányítani is tud, valamint tökéletes support player egyben.

Intő jel volt továbbá, hogy az utóbbi gyakorló meccseken már gla1ve nélkül nyomta a csapat, Magisk irányításával.

A bejelentés pedig mostanra meg is érkezett, az Astralis hivatalos közleményben jelezte, hogy gla1ve három hónapos kényszerpihenőre vonul.

 

„Már egy ideje a stressz és a kiégés jeleit érzékelem magamon. A csapatnál mindent megpróbáltak, hogy kilábaljak belőle, de végül mégis a kényszerpihenő maradt a megoldás. A következő három hónapban a felépülésemre koncentrálok majd, hogy 100%-os állapotban térhessek vissza.”

Mielőbbi jobbulást kívánunk gla1ve-nek, kíváncsian várjuk, hogyan bírja majd nélküle hosszabb távon az Astralis. Ha igazak a hírek Magisk irányít majd, JUGi pedig a dupla AWP-s felállásokban tudja segíteni majd a csapatot. A DreamHack Masters-en már ezzel a felállással indultak a dánok.

A csapat első erőpróbája már le is zajlott a DH Masters csoportkörében, messzemenő következtetést persze még nem kell levonni belőle. A gla1ve nélküli Astralis 2:0-ra verte a Heoirc csapatát, 19:16-ra nyerték Traint, és 16:11-re Infernót.

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×