Kiszivárgott információk szerint megváltozik a Fortnite egyik fontos helyszíne, The Agency komoly átalakuláson eshet át. Izgalmasan alakulhat a v12.60.

A Fortnite Chapter 2 második szezonja, hasonlóan az elsőhöz, jóval tovább nyúlt, mint amire elsőre számíthattunk. Az Epic április 30-án szerette volna zárni a sztorit, ehelyett most június eleje a kitűzött cél.

Bár a játékosok most már inkább a harmadik szezon változásaira vannak kihegyezve, úgy néz ki, a v12.60-as patch is nagy újdonságokat hozhat majd.

Úgy néz ki a kiszivárgott infók alapján, hogy még a harmadik szezon indulása előtt komoly változások jöhetnek The Agency-vel kapcsolatban.

A megjelent adatokat a többször is hitelesnek bizonyított iFireMonkey is megerősítette. Az adatbányász szerint The Agency egy Shadow verziója bekerült a játék fájljai közé, így arra számíthatunk, hogy esetleg élesedik is a v12.60 alatt. Közben hozzátette, az Epic egyre többször próbálja meg hasonló dolgokkal félrevezetni a hozzá hasonló bányászokat, így lehet, hogy egy egyszerű átverésről van szó.

Még mindig rengeteg elvarratlan szál van a jelenlegi szezon sztorijában, így ha nem akar sok kérdést hagyni az Epic, bele kell húzniuk ezek elvarrásába.

Nektek összességében tetszik a Chapter 2 Season 2 a Fortnite-ban? Nem bánjátok, hogy ilyen hosszúra nyúlt végül?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×