Kellemetlen hírek a Xiaomi háza tájáról.

Jó ideje már, hogy az Apple kidobta az első telefonját, amivel óriási sikert arattak. Ez a nagy népszerűség napjainkban is tart, bár már egyáltalán nem számít akkora úttörőnek a márka, mint a kezdetekben. Ennek ellenére az iPhone-okat továbbra is viszik, mint a cukrot és úgy tűnik, hogy még a Xiaomi vezérigazgatója is egy Apple terméket használ. Nemrég ugyanis egy weibo posztban (amit sokan csak a kínai Facebookként azonosítanak) lebukott, hogy iPhone-nal tette közzé posztját.

Gondolom mondanom sem kell, hogy ez óriási port kavart, a posztot azonnal screenshotolták és mindenki kiborult, hogy a harmadik legnagyobb telefongyártó vezetője sem hűséges saját márkájához. Ebből adódóan azért is külön kellemetlen, mert a Xiaomi nagy vetélytársa épp az Apple, akik a második helyen állnak a ranglistán.

Ezek után a Xiaomi CEO-ja, Lei Jun dobott még egy kis C4-et a tűzre, ugyanis magyarázkodás helyett gyorsan törölte a posztot és újraosztotta egy Xiaomi készülékkel. Több rajongóban is felmerült ezek után a kérdés, hogy miért vegyen bárki is Xiaomi terméket, ha még a vezérigazgató sem bízik a saját termékeiben?

Elég kellemetlen helyzet az biztos, de attól függetlenül, hogy Lei Jun épp az Apple termékeivel szimpatizál a magánéletében, nem feltétlenül jelenti azt, hogy a brand ettől kevesebb lenne. Legalábbis ez az én személyes véleményem.

https://www.facebook.com/groups/mobilgamer/

×