Ha minden igaz, hamarosan az Apex Legends játékosai számára is szükség lesz a kétlépcsős azonosításra, hogy játszani tudjanak.

Ahogy arról a napokban beszámoltunk, a legtöbb kiadó és fejlesztő szép lassan átáll a kétlépcsős azonosításra, a csalások visszaszorítása érdekében. Az Epic Games ingyenes játékaihoz már kell a kétlépcsős azonosítás, de az olyan online játékok esetében, mint a Call of Duty: Warzone vagy a PUBG szintén bevezetésre kerül. Ennek persze célja az, hogy ilyen módon is visszaszorítsák a csalókat.

Úgy tűnik, ahogy arról egy profi Complexity játékos beszámolt, a Respawn is erre készül: a jövőben megjelenik a kétlépcsős azonosítás funkció, azaz telefonos hitelesítés után lehet csak játszani.

 

A Respawn egyébként igyekezett igen keményen fellépni a csalókkal szemben az utóbbi időben. Rengetegen kaptak bannt, ráadásul új programozókat vettek fel a csalóellenes program fejlesztésére. Hamarosan ennek részeként érkezik a következő lépés a csalók ellen.

A Complexity Apex Legends csapata május 17-én tartott egy élő közvetítést, ahol megjegyezték: a fejlesztők azt tervezik, hogy egy profi játékosoknak szóló tesztesemény során próbálják ki a kétlépcsős azonosítás működését.

„Igen, azt mondták, hogy bevezetik a kétlépcsős azonosítást”- mondta a játékos.

A kétlépcsős azonosítás bevezetése talán elrettent néhány csalót, mivel telefonszámot kell rendelni a fiókokhoz. Persze csalásra mindig van megfelelő módszer, de talán valamennyire sikerül visszaszorítani őket. Persze, hogy mikor kerül be a rendszer a játékba, egyelőre nem tisztázott. Valószínűleg sok víz folyik még le addig a Dunán, illetve rengeteg új tartalom lepi még el a játékot.

Szerinted jó ötlet a kétlépcsős azonosítás bevezetése az Apex Legends-ben?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×