Igen misztikus dolog zajlik a Call of Duty: Warzone háza táján, mivel a töltőképernyőről egyszerűen eltűnnek a karakterek.

Minden egyes Call of Duty frissítés néhány hibát is magával hoz: ezek közül már láttunk néhány bosszantót, és persze néhány szórakoztatót is. Például az igen vicces volt, mikor egy fegyver indokolatlanul kutyává változott.

Ezek a bugok, hibák általában viszont a meccsen belül fordulnak elő leggyakrabban. Most viszont a menüt sújtotta egy érdekes jelenség. Egy Reddit bejegyzés után úgy tűnik, többen találkoztak már azzal, hogy a karakterek eltűnnek a menüből. Ugye általában folyamatosan mozognak, miközben várunk egy meccsre, vagy ha becsatlakoznak csapattársak. Jdog_yun menüje viszont így néz ki:

Kép forrása: Reddit

Annak ellenére, hogy a karakter nem, a kutya látszódik és magányosan bandukol. Vicces lenne, ha kutyákkal lehetne harcolni a battle royale-ban. A probléma egyébként nem mindig van jelen, illetve azzal, ha a karaktermenüben rákattintunk az operátorra és visszamegyünk, könnyen orvosolható a legtöbb esetben.

Szerencsére egyébként a jelenség a játékra nincs hatással, csakis a menüre. A hibát pedig valószínűleg a fejlesztők hamar javítják. Nagy jelentősége amúgy sincs, legfeljebb nem lehet annyit látni a nagy nehezen megszerzett skineket. Úgy is felfoghatjuk, hogy láthatatlan skint kaptunk.

Te találkoztál már a jelenséggel?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×