A telefonos játék szinte kellemetlenül azonos a Ubisoft által fejlesztett Rainbow Six: Siege-dzsel. A másolás ellenére mégis minden üzletben szerepel.

A Rainbow Six: Siege napjaink egyik legnépszerűbb játéka, amivel nap mint nap több millióan játszanak világszerte. A Ubisoft üdvöskéjének a megjelenése óta sok riválissal volt dolga, ezek azonban sorra alulmaradtak.

Hasonló profilú játékot lehet csinálni, viszont egy az egyben másolni valamit kínos és természetesen jogi következményeket vonhat maga után.

Area F2 – Az okostelefonos Rainbow Six: Siege

Maradjunk annyiban, hogy ezen nem sokat gondolkodtak.

Biztos hatalmas érdeklődés övezné, ha a Ubisoft végre portolná a taktikai lövöldéjét telefonokra, erről azonban eddig maximum pletykák láttak napvilágot. Helyette egy telefonos játék, az Area F2 szeretné betölteni a kialakult űrt.

Az Area F2-őt az Ejoy.com fejleszti, akiket pedig az Alibaba birtokol. A felvásárlás még 2017-ben történt, a játék pedig idén áprilistól vált elérhetővé.

A Rainbow Six: Siege a Ubisoft legsikeresebb játéka, így érthető, ha foggal-körömmel meg akarják védeni. A kiadó már korábban is felszólította az Apple-t és a Google-t, hogy távolítsák el a játékot a digitális áruházaikból, ezt azonban mindkét cég figyelmen kívül hagyta.

Egyelőre egyik amerikai óriás vállalat sem kommentálta az ügyet.

Szerintetek nyerhet úgy a Ubisoft, hogy a túloldalon a Google-Apple-Alibaba hármas áll?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×