Az egyik Apex Legends játékos egy titkos helyre bukkant, amely mindig egy legendary knockdown pajzzsal jutalmazza az arra tévedőket.

Az ötödik szezon indulásával rengeteg új dolgot kaptunk az Apex Legendsbe. Megérkezett Loba, valamint egy Mirage erősítést is érkezett. Emellett persze a pályán is történtek változások és Kings Canyon egyes részei teljesen megsemmisültek.

Ahogy a játékosok térképezik fel a lehetőségeket, folyamatosan keresik a jobbnál jobb landolási pontokat. Ugye ilyenkor fontos figyelembe venni, hogy pontosan milyen lootolási lehetőségekkel rendelkezik az adott hely, mert egy korai harcnál ez bizony kulcsszempont. Azt is érdemes figyelembe venni, hogy az adott helyről merre tudunk tovább haladni.

titkos

Egy csapat kalandor most egy teljesen új helyet fedezett fel, amely lehet nem a legjobb lootot hozza a házhoz, de viszonylag kevés játékos ismeri. A titkos helyszínre Damon388 hívta fel a figyelmet, amelyet a Broken Coast alatt találtok meg. A bunkerbe úgy lehet bejutni, ha a kör elején oldalról berepültök a sziklák mentén.

Just found there is a way to get to a locked bunker. There is also always a legendary revive shield there. from r/apexlegends

A kalandorok minden alkalommal egy legendary knockdown shieldet hoztak el a titkos bunkerből, tehát ezzel már biztosan nekivágunk a harcnak az adott körben. A bunker belülről nyitható, így nem kell félnünk attól, hogy a meccs végéig ott kell dekkolnunk. Mindenesetre egyre többen fedezik fel ezt a landolási helyet, szóval lehet nem a legjobb opciók között fog szerepelni.

Nektek már megvan az állandó kezdőhelyetek?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×