Új skin-mechanikákat tesztel az Epic Games. Megérkezett Vix, aki az úttörője lehet a Fortnite Outfitjeinek következő generációjának.

Hamarosan véget ér a Chapter 2 második szezonja. A titkos ügynököket felvonultató szezon több esetben is újítást hozott a Fortnite játékmenetébe. Új területek érkeztek a játékba, amik egy-egy bandához lettek köthetők. A csoportok vezéreit a Battle Pass-ben fel is oldhattuk, valamint hatással lehettünk a fejlődésükre. Eldönthettük, hogy melyik nagyobb frakcióba csatlakoztatjuk őket. A karaktereink stílusáról tehát mi magunk dönthettünk, az már tényleg csak hab a tortán, hogy ezek a döntések hatással voltak a szigetre is.

Mivel a skinek eladásából tartja fenn a játékot az Epic Games, folyamatosan igyekeznek megújítani a rendszert. Egyre többet kínálnak a játékosoknak, ami véleményem szerint dicséretes. A mai Item Shop ciklus is egy igazán komoly reformot hozott az Outfit kategóriába, könnyen lehet, hogy ez lesz a soron következő időszak előhírnöke.

 

Az új Vix Outfit Epic ritkaságú besorolást kapott, vagyis 1500 V-Buckért vásárolható meg a boltból. Első ránézésre nem egy nagy eresztés, sokan még az 1200 V-Buckot is sokallnák rá. Ám ha megnézzük, hogy mire képes, máris felülértékelődik minden.

Vix képes játékon belül stílust változtatni. Erre pedig eddig még egyetlen skin sem volt képes.

Ez azt jelenti, hogy egy menet során akár négy féle karekterrel is játszhatunk. A beépített Emote-nak köszönhetően egy kattintással cserélhetjük külsőnket.

Biztos vagyok benne, hogy ha jól fogják tudni értékesíteni Vixet, ez a modell a jövőben egyre sűrűbben fog előkerülni. Nem lennék meglepve, ha a Season 3 Battle Pass Outfitjei közé több Vixre hajazó skin is kerülne.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×