Egyik platform se marad ki az ingyen játékból és minden eszközre ingyen szerezhetjük be a LEGO NINJAGO játékot. Vigyétek, meddig tart az akció!

Elképesztő akció jelent meg a hétvégén, mely minden platform szerelmeseinek kedvez. A héten egyértelműen az ingyenes GTA-tól zengtek a fórumok, most azonban egy újabb játékot húzhatunk be teljesen ingyen.

A LEGO NINJAGO játéka ugyanis MINDENKI számára ingyen elérhető. Jól olvastátok, mind PC-n, Xboxon, és PS4-en is ingyen húzhatjuk be a LEGO ninjás játékát. Ha esetleg van gyerek a háztartásban, vagy te is nagy LEGO szerelmes vagy, akkor bizony kár lenne kihagyni ezt a remek ajánlatot.

 

A játék rövid leírása:

Találd meg a benned rejlő ninját a LEGO NINJAGO videójátékban. Játssz a kedvenc hősödként és védd meg szigeted a gonosz Garmadon és cápa serege ellen. Fedezd fel a 8 különböző helyszínt, mely mindegyik egy Challange Dojot rejt számodra. A Battle Mappek segítségével akár egymás ellen is játszhattok, barátságos versenyek keretei között!

Az akció május 22-ig tart, tehát egészen pontosan jövőhét péntekig adhatjuk hozzá a kosarunkhoz a játékot. A könnyebb beszerzés érdekében most összeszedtem nektek, hogy pontosan honnan is tudjátok beszerezni őket:

A LEGO NINJAGO kooperatív játékra is alkalmas , szóval ha szerettek közösen otthon játszani, akkor ez egy remek cím lesz számotokra. Jó kikapcsolódást kívánunk mindenkinek.

Ti szeretitek a LEGO játékokat?

×