Te is behúztad az Epic Games akciójában a GTA V-öt? Kéne egy kis segítség, hogy indulj el? Válaszolunk a GTA Online-nal kapcsolatos alap kérdéseidre!

Tegnap az Epic Games szerverei teljesen lehaltak, ahogy az egész világ játékos közössége rámozdult a legújabb ingyen játékukra. Az idén már hat éves GTA V és a hozzá tartozó GTA Online amúgy is nagyon pörgött, de most biztosan még jobban fellendül majd a forgalom.

A játékba érkezve könnyen érezheted magad elveszve, hiszen ez a sok évnyi tartalom kuszának tűnhet. Arról nem is beszélve, ha belépsz, mindenki repülő motorokon röpül körülötted, meg hőkövető rakétákkal lövöldöznek rád, te meg azt se tudod hova nyúlj.

Segítünk az alapokban, hogy hogyan kezdj bele a GTA Online-ba, hogy könnyebb legyen beszállni a játékba. Maradj velünk a videó végéig, mert az RP szerverekről is beszélünk!

Nézzük is a legfontosabb kérdéseket!

 

Ha tetszett a videó, mindenképp nézzetek szét a csatornánkon, találtok még rengeteg toplistát, összeállítást és lore videókat is mindenféle játékokról. Ha nem akartok lemaradni a további tartalmainkról, mindenképpen iratkozzatok is fel, mert a továbbiakban is sok hasonló videót láthattok még majd tőlünk!

Ha vannak még kérdéseid, írj nekünk kommentet, és segítünk azokban is!

×