Néhány hét múlva véget ér a Chapter 2 Season 2, a játékosok viszont még így is találnak furcsaságokat, melyek jó eséllyel a szezon indulása óta ott vannak a játék kódjában.

Hiába a szezon eleje óta a játék részei a telefonfülkék, a közösség még így néhány héttel a zárás előtt is képes új dolgokra bukkanni. A fülkék nem sok rendeltetéssel vannak ellátva. Rejtekhelyként használhatóak a Henchmenek elől és segítenek az álcával zárt ládákat kinyitni.

A fülkék és így a hozzá köthető funkciók is jó eséllyel eltűnnek a harmadik szezon indulásakor, ami azt jelenti, hogy már csak néhány hétig játszhatunk álcázva.

A mai napig tartogatnak meglepetéseket a telefonfülkék

A iZicknezz nevű reddit felhasználó posztolta a következő videót, amiben azt mutatja be, mi történik, ha a fülkében kerülünk a földre a kör sebzése miatt. Lévén, hogy egy elég specifikus hibáról beszélünk, érthető, hogy eddig nem derült ki a furcsa bug létezése.

Just Praying from FortNiteBR

Úgy tűnik, ha a kör sebzése a telefonfülkében végez egy játékossal, annak a modellje egy imádkozó, vagy legalább is arra nagyon hasonlító pozíciót vesz fel. Ez után már hiába érkezik csapattárs segíteni, a bug a meccs végéig kihatással van a játékos fizikai alakjára.

Az ehhez hasonló, nem game-breaking bugok általában nem kerülnek kijavításra, hiszen rendkívül ritka az előfordulásuk és komolyabb gondot sem okoznak a játékban. A fülkék úgy is néhány héten belül eltűnnek, utána pedig jó eséllyel nem látjuk őket többet.

Ti esetleg belefutottatok már ebbe a hibába korábban?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×