Egész eddig lehetőség volt arra, hogy Lifeline drónját odébb lökdössük, ha nekimegyünk – az új season óta csak simán átmegyünk rajta.

Az Apex Legends ötödik évada rengeteg újdonságot hozott a játékba, és számos hős statjait átírták kicsit. Lifeline kapott egy buffot, hiszen az általa nyitható kék binek gyakorisága megszaporodott, viszont a knockdown shieldek kikerültek a titkos rekesz tartalmából. Ezen kívül viszont egy reddit felhasználó egy másik, hivatalosan be nem jelentett módosítást is észrevett:

why would you nerf this?… i just wanna be able to take my boy with me again from r/apexlegends

Korábban ha Lifeline nekiszaladt a kis gyógyító drónnak, odébb tudta azt lökni, viszont mostantól simán csak átszalad rajta. Lehet, hogy a Respawn azt gondolta, ez nem akkora nerf, hogy be kelljen jelenteniük, viszont a kommentekből kiderült, hogy sokan használták ezt a megoldást.

Hasznos is lehet, amikor el akarod rejteni a drónt más csapatok elől, hogy még egy kicsivel több ideig healelhessetek a csapattársaitokkal. Nem valószínű, hogy ez a módosítás nagyon átírja a metát, de azért biztos, hogy sok Lifeline main eddig támaszkodott erre a lehetőségre.

Ti lökdöstétek anno a healing drone-t, vagy nem is tudtátok, hogy ez eddig lehetséges volt?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×