Markus „Kjaerbye” Kjaerbye nemrégiben megerősítette, hogy a egészségügyi problémák miatt szünetet tart, és nem versenyzik a North CS:GO csapatában.

Markus „Kjaerbye” Kjaerbye az Astralis után került a dán North esport csapatához 2018 elején. Nemrég úgy döntött, abbahagyja a versenyzést, mivel egészségügyi problémái adódtak.

„Az elmúlt néhány hónapban hasi fájdalmaim, légzési nehézségeim, mellkasi görcseim voltak. Ez megnehezítette, hogy a legmagasabb szinten játsszam azt a játékot, ami szeretek – mondta.

Kép forrása: North

„Elértem azt a pontot, amikor hallgatnom kell a testemre és időt kell szánnom a gyógyulásra. Nem tudom, mikor térek vissza, de tudom, hogy szünetre van szükségem” – tette hozzá.

Kjaerbye pozícióját a múlt héten Jimmy ‘Jumpy’ Berndtsson edző töltötte be a Road to Rio bajnokságon, ahol legyőzték a Movistar Riders és a G2 Esports csapatát. A játékos helyét a jövőben Kristoffer ‘Kristou’ Aamand veszi át.

„Amikor nyilvánvalóvá vált, hogy Kjaerbye szerencsétlen helyzete miatt pótolnunk kell egy embert, megragadtuk a lehetőséget, hogy egy fiatal és fejlődő tehetséget hozzunk a csapatba”mondta Graham Pitt, a North vezetője.

A North elmondta: az elmúlt hónapok teljesítményét figyelembe véve választották Kristout.

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×