Miután a koronavírus-járvány enyhülni látszik, a Netflix szép lassan véget vet a minőségkorlátozásnak, így mindenki a lehető legjobb módon élvezheti a tartalmakat.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a Netflix néhány hónapja, 2020 márciusában csökkentette a videós tartalmainak minőségét, hogy enyhítsék a hálózat terhelését Európa-szerte. Bár emberek millió maradtak otthon és rengeteg filmet néztek, maximum HD minőségben érték el azokat. Ennek most vége.

Ahogy arról a FlatpanelsHD olvasói értesítették az oldalt, Európa több országában visszaért a normális bitsebesség és felbontás.

„Olvasóink szerint a streaming minőség helyreállt, így a 4K HDR streaming 15 Mb/s bitsebességgel is elérhető. A HD bitráta szintén normalizálódott” – írta a FlatpanelsHD.

Kép forrása: Netflix

„Felhívjuk figyelmüket, hogy az internetszolgáltatókkal jelenleg is dolgozunk a kapacitás növelésén. A feltételek javulásával megszüntetjük a korlátozásokat” – reagált a Netflix.

Szép lassan tehát a Netflix visszatér a normál kerékvágásba, ami talán azt jelenti, hogy az élet többi területén is enyhülnek a korlátozások. Ha pedig nem, legalább jobb minőségben nézhetünk filmeket.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×