Ahhoz eddig sem fért kétség, hogy a halak a legjobb élet-visszatöltők, egy egyszerű grafikon viszont egészen más szintre emeli a témát.

A halak már a Chapter 2 indulása óta részei a Fortnite-nak. Az Epic bár hozzányúlt út közben a drop arányhoz, azon nem változtattak, hogy mennyi életpontot adnak vissza a halak.

A Floppers, Slurpfish és még a Small Fries is lehetőséget ad arra, hogy kitankold a kör által okozott sebzést, sőt másodpercek alatt újra max HP-n lehetünk. Ennek fényében mindig érdemes, hogy legyen nálunk egy Harpoon Gun, vagy legalább egy horgászbot.

A redditre került fel egy nagyon szemléletes kép, mely azt ábrázolja, hogy mennyi életet kapunk bizonyos tárgyaktól másodpercenként. A készítő, u/2morrow2, 10 különböző élettöltő cuccot hasonlított össze és nagyon érdekes végeredményt kapott.

A legérdekesebb felfedezést talán a Small Fry-al kapcsolatos. A grafikon szerint ugyanis jobban megéri ebből hetet magunknál tartani, mintsem 3 medkitet.

Ezek alapján, ha bármikor HP-ra van szükségünk, mindig a halakat érdemes választani. Három Slurpfish például sokkal jobb választás, mint 3 Big Pots.

Talán az Epic is lassan megérzi, hogy ez nem jó a játéknak, hiszen a halak mellett a többi eszköz teljesen elértéktelenedik. Ez túlságosan fantáziátlan a Fortnite-hoz képest, ez pedig sosem hagyta sokáig a fejlesztő csapat.

Szerintetek a halakat kellene nerfelni, vagy a többi eszközön kellene buffolni a jövőben?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×