A brazil organizáció két koreai játékosa szerint a Redemption eSports csapata már hónapok óta nem fizette ki őket, ráadásul a megkeresésükre sem válaszolnak.

A League of Legends világában is zajlik az élet. Bár az esport világ egy kis ideig még szünetel, a háttérben azért zajlanak a dolgok. Leginkább a transzferpletykák kerülnek előtérbe, azonban van, hogy néhány negatív hír is felröppen. A Redemption eSports csapatát például két koreai játékosuk vádolta meg, hogy nem fizették ki a nekik járó béreket.

Redemption

Choi „BalKhan” Hyun-jin és Im „Patrick” Jin-hyeok twitteren osztották meg problémájukat, miszerint már két hónapja várnak a fizetésükre, de még semmilyen választ nem kaptak a Redemption csapatától. Ráadásul még visszajelzés se érkezett a megkeresésre.

A közösségi média persze elérte hatását, és a brazil egyesület alapítója rögtön válaszolt a problémára.

Állítása szerint ő nem tudott a problémáról, és a játékosoknak joguk van a fizetésükhöz. BalKhan április 22-én hagyta el a Redemption csapatát, miután a koronavírus miatt hazaköltözött Dél-Koreába. Patrick egyelőre még a brazilok kötelékébe tartozik, de ő is jelenleg Koreába tartózkodik.

Reméljük, hogy játékosok megkapják a jussukat, és ez nem csak valami közösségi média szemfényvesztés.

Ti várjátok már, hogy visszatérjenek az esport adások?

https://www.facebook.com/groups/wildrifthungary/

×