A brazil organizáció két koreai játékosa szerint a Redemption eSports csapata már hónapok óta nem fizette ki őket, ráadásul a megkeresésükre sem válaszolnak.

A League of Legends világában is zajlik az élet. Bár az esport világ egy kis ideig még szünetel, a háttérben azért zajlanak a dolgok. Leginkább a transzferpletykák kerülnek előtérbe, azonban van, hogy néhány negatív hír is felröppen. A Redemption eSports csapatát például két koreai játékosuk vádolta meg, hogy nem fizették ki a nekik járó béreket.

Redemption

Choi “BalKhan” Hyun-jin és Im “Patrick” Jin-hyeok twitteren osztották meg problémájukat, miszerint már két hónapja várnak a fizetésükre, de még semmilyen választ nem kaptak a Redemption csapatától. Ráadásul még visszajelzés se érkezett a megkeresésre.

A közösségi média persze elérte hatását, és a brazil egyesület alapítója rögtön válaszolt a problémára.

Állítása szerint ő nem tudott a problémáról, és a játékosoknak joguk van a fizetésükhöz. BalKhan április 22-én hagyta el a Redemption csapatát, miután a koronavírus miatt hazaköltözött Dél-Koreába. Patrick egyelőre még a brazilok kötelékébe tartozik, de ő is jelenleg Koreába tartózkodik.

Reméljük, hogy játékosok megkapják a jussukat, és ez nem csak valami közösségi média szemfényvesztés.

Ti várjátok már, hogy visszatérjenek az esport adások?

https://www.facebook.com/groups/wildrifthungary/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×