Korábban is már hallani lehetett, hogy érkezik a PUBG-be egy mechanika, melynek segítségével a játékosok segíthetnek kiszűrni a csalókat a játékból.

Már április közepén is szóba került, hogy esetleg érkezhet egy közösség által üzemeltetett rendszer, mely valós emberek segítségével szűrné a csalókat a PUBG-ben. Azóta is időről-időre előkerül a téma, eddig azonban csak ígérgetés ment.

Most a TSM egyik játékosa, BreaK ment neki a PUBG-nek

 

Brian Corrigan az észak-amerikai PUBG divízió vezetője persze azonnal felbukkant a kommentek között. A közösséggel sokszor kapcsolatba lépő vezető újra felhívta a figyelmet arra, hogy készül a mechanika, nemsokára élesben is bevethető lesz.

Azt ígérte, hogy akár már a jövő héten megjelenhet a közösségi „anti-cheat”, amit valós emberek kezelnek majd, a döntéseket pedig Discordon hozzák meg.

Hozzátartozik az igazsághoz, ahogy azt a fejlesztő is elismerte, hogy már két is jövő hetet mondott, most azonban nagyon határozottan állítja, hogy bekerül a rendszer.

További jó hír, hogy a ranked meccsek után akár a casual-ben is megjelenhet, ha jól vizsgázik a rendszer:

 

Ezek után már csak az nem világos, hogy akkor minek kellett annyi meg annyi anti-cheat alapból a program alá. Az világosan látszik, hogy teljesen működés képtelenek, cserébe viszont összetettebb és problémásabb lesz tőlük a játék. Azt már csak tényleg nagyon csendben jegyezzük meg, hogy a legutóbbi beépített rendszernek még a forrása is kérdéses.

Szerintetek ez és egy esetleges SMS megerősítős rendszer (olyan, mint a Warzone-ban) megállíthatja végre ezt a csaló őrületet?

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×