A Respawn producere mindenkit megnyugtat afelől, hogy az Apex Legends legfontosabb problémájára talál megoldást a fejlesztőcsapat.

Az Apex Legends az utóbbi napokban egyre többször küzdött az úgynevezett hit reg problémával. A hit reg lényege, hogy hogyan regisztrálja a találatokat a szerver. Sajnos ez nem mindig működik úgy, ahogy kéne, ami azt eredményezi, hogy bár mi eltalálunk valakit, a szerver sokszor nem, vagy hibásan érzékeli.

Az online játékok esetében ez általános probléma. Most Josh Medina, a Respawn producere a Twitteren azt írta: az Apex Legends hit reg problémájának javítása folyamatban van. Ha tehát a jövőben is úgy gondolod majd, hogy a lövéseid nem érnek célba, arról csak te tehetsz.

Az utóbbi időben a Redditen több olyan komment jelent meg, mely arról árulkodik, hogy az Apex Legends szerverei nem igazán adják be helyesen a lövéseket. Sokszor még a hit hangja is hallható, ám a szerver nem regisztrál sebzést. Ez bizony igen frusztráló, hiszen ilyenkor nem a játékoson, hanem a szerveren múlik a győzelem.

Too many no reg shots in season 5. from r/apexlegends


Miután az 5. évad frissítése a hét elején éles lett, a probléma egyre többször jelentkezett. A Respawn fejlesztői azonban reagáltak és gyorsjavítást kezdeményeztek.

„Már megérkezett a Hit Reg javítás a szerverekre. Figyelemmel kísérjük a szerver működését, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy minden zökkenőmentesen működik” – mondta Medina.

Te milyen gyakran találkozol az említett hit reg problémával?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×