Az ausztrál fortnite profit Kquidet, aimbotozással vádolják, ráadásul meccs közben bannolták ki a FNCS Invitational első hetében.

Nagyon sok profi meghívásával indult el a Fortnite 2020-as versenysorozata, az FNCS Invitational. A május 2-án rajtolt tornán a régió legjobb játékosai csaphattak össze, hogy bebizonyítsák melyikük is a legkirályabb az Epic Batte Royale játékában.

A résztvevők között szerepelt Kquid is, aki az OCE régiót képviselte, miután több tornán is jó eredménnyel zárt. Az ausztrál nézők valószínűleg nagyon szurkoltak a játékosnak, azonban a torna első hetében kitiltották a játékost az egész eseményről. Semmilyen infó nem érkezett az Epic Games-től, hogy pontosan miért is diszkvalifikálták Kquidet, de Serpent a Fortnite egyik youtube-re saját kezébe vette az ügyet és elhatározta, hogy végére jár a dolgoknak.

Serpent egy rövid videót töltött fel, melyben screenshotokat mutatott be a nézőknek. A felvételen jól látszik, hogy az ok, amivel Kquidet vádolják az bizony aim assist hackre vonatkozik. Ráadásul azok a programok, amely ezen fájlok elrejtésére szolgálnak is láthatóak voltak Kquid streamjében, mikor az asztala jött be.

Persze az ausztrál játékos nem csinált semmi rosszat, sőt a jobb játékélmény érdekében teljesen visszaállította gépét a gyári állapotra. Persze Serpent nem állt meg a nyomozással és egy felvételen mutatta meg a nézőknek, hogy nem aim assistot, hanem aimbotot használt a Fortnite profi.

Egyelőre nem érkezett semmilyen közlemény az Epic Gamestől. Mindenesetre valószínűleg Kquid nem igazán fog szerepelni az elkövetkező tornákon.

Szerinted miért kezd el valaki csalni? 

×