Az Apex Legends játékfájljai arra utalnak, hogy Mirage nem csak egy csodás rework, de a következő Heirloom fegyver birtokosa is lesz az 5. évadban.

Az 5. évad indulásával nem csak új karaktert kaptunk az Apex Legends-be Loba személyében, de a játékosok nagy örömére Mirage is nagymértékben átalakult. Ezzel együtt a játékfájlok alapján most úgy tűnik, hogy Mirage lesz a következő karakter, aki különleges Heirloom fegyvert kaphat.

A Heirloom fegyverek az Apex Legends legritkább, legnehezebben megszerezhető kiegészítői, melyek egyedi fegyvert adnak az egyes karakterekhez, azok múltja, története, képességei vagy stílusa alapján. Állítólag legalább 500 Apex Packot kell kinyitni ahhoz, hogy kapjunk egyet, ám ebben nemrég kissé besegített a Heirloom Shard.

ILootGames most rávilágít arra, hogy az 5. évadban úgy fest: Mirage kap egyedi kiegészítőt.

A nagyobb kérdés az: milyet?

Jelen pillanatban csak spekulálni lehet azzal kapcsolatban, hogy hogyan néz majd ki a Mirage Heirloom. A Holographic Trickster alapján van, aki úgy gondoltja egy tükör lesz az, mások szerint a holmi Mirage múltjához kapcsolódik majd.

Egyes adatbányászok szerint viszont a kódok arra utalnak, hogy egy kis Mirage klón lesz az, egy kis szobrocska.

Kép forrása: Respawn

Persze az utóbbi időben több legenda esetében is azt feltételezték, hogy a következő Heirloom kiegészítő birtokosa lesz. Legutóbb a Revenantal kapcsolatban hallottunk hasonló szivárgást. Éppen ezért nem árt az egészet fenntartásokkal kezelni.

Egyelőre sajnos csak a Respawn tudja, hogy hogyan ütemezi a Heirloom kiegészítők érkezését. Az viszont biztos, hogy az 5. évadban még jó sok tartalommal készülnek nekünk.

Te örülnél egy Miage Heirloom fegyvernek?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×