A legújabb update sem épp úgy sikerült, ahogy azt eltervezték.

A PUBG szekere ment már jobban, de van ami, sosem változik. Ez pedig a frissítések utáni fricska parádé, amit a régi motorosok biztosan megszoktak már. Valamit ugyanis egyszerűen mindig sikerül elbaltáznia a PUBG Corp.-nak és ez ezúttal sem volt másképp. Újabb fps problémák láttak napvilágot, ami már csak azért is érdekes, mert ezúttal a teljesítményt sem optimalizálták.

Csalók a ranked módban

Nem kellett sokat várni, a csalók már a Tesztszerveren kipróbálták a ranked módot. Értelemszerűen senki sem akar botok ellen játszani, ez pedig egyet jelent azzal, hogy a ranked mód csak úgy vonzza a csalókat. Reményre ad okot, hogy a korábban kiszivárgott telefonos hitelesítést még nem aktiválták, az pedig megnehezítheti a csalók dolgát a jövőben.

Decided to try the test server… first game. Seems Legit from PUBATTLEGROUNDS

A csalók miatt fakadt ki nemrég BreaK is, a PUBG egyik kiemelkedő alakja, aki a TSM csapatát erősíti. Állítása szerint az elmúlt 4,5 órában 9 nyíltan csaló egyénnel futott össze. Az egyikőjüknek 200 előző lejátszott mérkőzése volt, azaz ezrek játékkedvét vehette el ez idő alatt.

Fps problémák

Literally unplayable… ..lag spikes and freezing game since last patch?? from PUBATTLEGROUNDS

A 7.2-es frissítés óta egyre többen panaszkodnak fps esésekre, fagyásokra, a 7.1-es frissítés mellett viszont hibátlanul fut a játék. A hiba tehát egyértelműen az új update-ben keresendő. Reméljük ezt javítják, még mielőtt áthoznák az éles verzióba.

Páran egyébként elég nagyot csalódtak az új frissítésben, korábban a fejlesztők ugyanis kihangsúlyozták, hogy a legfőbb prioritásaik közé tartozik a teljesítmény, ezzel együtt az fps javítása. Ennek ellenére a 7.2-es update egy sora sem tartalmazott javítást az előző verzióhoz képest, sőt inkább fps esést tapasztalnak a játékosok, szóval úgy tűnik, ez még várat magára.

Reméljük legalább az fps problémákat orvosolják az éles szerveren való megjelenés előtt.

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

 

×