Sok magas szintű ranked játékost most azzal vádoltak meg, hogy összejátszottak a meccseken, hogy magas szinteket érjenek el.

A ranked Apex Legends játékosok közössége valószínűleg nem boldog, miután néhány Predator szintű Xbox játékost azzal vádoltak meg, hogy teamingeléssel növelte MMR-jét. Amióta a játék ranked módja megjelent, sok játékos szeretné elérni az áhított szintet.

Egyesek szerint sokan bizony tisztességtelen eszközökhöz is képesek folyamodni érte.

Teamingelés az Apex Legends-ben

The #1 and #2 Apex predators Xynoa and Skittles caught 6 man teaming on EU servers from r/apexlegends

A Redditen az utóbbi időben több olyan videó is megjelent, mely arról árulkodik, hogy a csapatok összedolgoznak azért, hogy növeljék az MMR-t. A videóban látható játékosok tevékenysége természetesen rengeteg kritikát kapott, sőt: felszólították a Respawn fejlesztőit, hogy kapjanak büntetést.

Sajnos nem ők voltak az egyetlen Apex Legends játékosok, akik Predator szinten látszólag csaltak. Íme még egy, ahol szintén 2 csapat játszik össze. Közülük az egyik DDoS támadással fenyegette meg azokat, akik lebuktatják őket.

6 Predators Teaming on Xbox. Take action immediately so legit players can earn a rightful spot. Multiple of them are even top 10. One threatened to boot me offline. More below. from r/apexlegends

A közösség nyilvánvalóan nem kissé frusztrált az ilyen játékosok miatt, akik tisztességtelen módon jutnak fel a ranglétrán. A Respawn még nem reagált az ügyben, a csaló játékosok pedig még mindig boldogan játszanak.

Te is találkoztál már teamingelő játékosokkal?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×