Egyre több Call of Duty: Warzone játékos farkasszerű hangot hall a map északi részén. Természetesen megindultak a találgatások, hogy mi lehet az.

Annak ellenére, hogy a Call of Duty: Warzone csupán néhány hónapja jelent meg, máris több olyan mítosz lengi körbe Verdansk területét, mely megfejtésre vár. Legutóbb például érdekes eszközök jelentek meg, melyek látszólag nem jók semmire, sokak szerint pedig majd a bunkerek kinyitására szolgálnak.

Most úgy tűnik, még egy furcsaság tapasztalható, melynek okait már elkezdték keresni a játékosok. Ez persze annak is köszönhető, hogy az Infinity Ward korábban kijelentette: a battle royale-ba több esemény is várható, aminek története is lesz.

Farkasok a Warzone-ban?

 

Az utóbbi időben több játékos adott hangot annak, hogy az északi területeken furcsa, farkas- vagy kutyahangokat hall. A duzzasztógát környékén állítólag megszaporodtak a vonyítások.

De mit jelent ez valójában? Természetesen erre egyelőre csak feltételezések vannak. Az egyik, hogy a farkas, vagy kutya hang valójában a Modern Warfare kampányában szereplő Omar Sulaman-ra utal, akinek álneve: „The Wolf”, vagyis a Farkas.

Még az is előfordulhat, hogy a farkasoknak köze lesz a bunkerekhez is, melyek hamarosan talán feltárulnak a játékosok előtt. Ki tudja?

Ugyanakkor érdekes látni, hogy hogyan fejlődik a játék, és a battle royale csaták hogyan kapcsolódnak majd a Modern Warfare történetéhez. Ez valóban sokat hozzáadhat a játékhoz, ahogy azt már tapasztaltuk, mondjuk a Fortnite esetében. De ettől még ne kezdjünk el Fortnite copy-zni, légyszi!

Szerinted mire utalnak a hangok a Warzone-ban?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×