Az Infinity Ward a lehető legtöbbet megteszi, hogy visszaszorítsa a csalókat a játékban.

Minden online játék legnagyobb rákfenéje a csaló játékosok jelenléte. Kiváltképp igaz ez a lövöldékre, itt ugyanis pörög a célzás rásegítés, a falakon való átlátás és még megannyi sportszerűtlen dolog játszhat közbe. Természetesen aki ilyen játékot fejleszt, aktívan dolgozik azon is, hogy kivédje az ilyen próbálkozásokat. Így cselekszik az Infinity Ward is, ami most újabb akadályt állítottak a csalók elé.

Kétfaktoros SMS megerősítéses rendszer

Az idei Call of Duty: Modern Warfare is a szokásos, 60 eurós árral került a digitális boltok polcaira. A Warzone ehhez képest ingyen is elérhető, mégsem azonosak a fizetős és ingyenes játékosok. Akik a free-to-play modellen keresztül kezdtek játszani a Warzone-al, mostantól telefonszámot is kötelesek megadni játék előtt. Mobiljukra egy megerősítő sms-t kapnak.

Ha ezt megadták, a telefonszám hozzákapcsolódik a profilhoz.

A csalók máris érzik a lépés hatékonyságát, az ismert csalókkal teli fórumokon egész nap csak a sírás pörgött.

Az eddig folyamatosan létrehozott ingyenes accountok ideje elmúlt tehát. Ennek a legtöbb játékos persze örül, a csalóknak marad a sírás.

Ne legyen persze illúziónk, más játékokban is előfordult már hasonló, vélhetően csak idő kérdése, míg megoldást találnak rá a cheaterek. Addig viszont élvezzük a csalómentes időszakot!

Ti mennyi csalóval találkoztatok az elmúlt időszakban a Warzone-ban?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×