Az utóbbi időben Baptiste egyik képessége egy bizonyos mapon megnehezítette az ellenfél játékosainak életét. Hamarosan megszűnik a gond.

Nemrégiben Babtiste egyik képessége, az Immortality Fields egyértelműen a figyelem középpontjába került. Watchpoint: Gibraltar mapon lehetőség volt számtalanszor használni azt. A hős egyébként amúgy is nagy szerepet tölt be a metában, ám az Overwatch League játékosok is rájöttek, hogy Watchpoint: Gibraltar mapon szinte kötelező a jelenléte.

 

A probléma egyszerű: az Overwatch-ban cserélhetsz hőst, amikor a spawn-ra vársz. Watchpoint: Gibraltar utolsó védekező pontja csak néhány méterre van a payload-tól, így a játékosok Baptiste segítségével szinte végtelen módon tudnak halhatatlanság mezőt létrehozni. Ez gyakorlatilag elpusztíthatatlanná teszi a védekező csapatot.

Jeff Kaplan, az Overwatch vezető fejlesztője nemrég reagált a panaszokra, és bejelentette: a csapat már dolgozik a megoldáson. Kaplan szerint a csapat csak nemrég szerzett tudomást a problémáról. Most egy hibajavításon dolgoznak, ami tesz arról, hogy a gyógyítást ne lehessen többé tisztességtelen módon használni.

„Már úton van a javítás” – mondta Kaplan

Sajnos Kaplan arról nem ejtett szót, hogy hogyan fogják javítani a problémát. Valószínűleg még ők sem biztosak benne, így nem is osztanak meg semmit. Mivel a probléma map-specifikus, így valószínűleg egyedi változtatást eszközölnek.

Szerinted is szükség van a Baptista probléma javítására?

https://www.facebook.com/groups/overwatchhun/

×