Egy újabb Apex Legends ötlet, melyet a Fortnite játékosok is szívesen látnának saját battle royale játékukban. Ha valami jó, az bizony jó.

A Battle Royale játékok küzdelme folyamatosan felüti a fejét a hírek között. Minden játék próbál valami újjal előrukkolni, mellyel megerősítheti, vagy növelheti saját játékosbázisát. Azt már láthattuk, hogy egyes ötletek annyira jól sikerültek, hogy a másik játékok azonnal átvették és beépítették saját közegükbe. Az Apex Legends újításáért most a Fortnite játékosok is könyörögnek.

Fortnite

Az Apex Legends már kölcsönzött ötletet a Fortnite-nak, hiszen a halott társak visszahozatala a Respawn játékában bukkant fel először. Azóta már persze általánossá vált ez a funkció. A legújabb Apex Legends újítás azonban annyira megtetszett a Fortnite közösségnek, hogy azonnal könyörögni kezdtek az Epic-nek, hogy ők is részesüljenek ebben az opcióban.

Fortnite

A Respawn ugyanis bevezeti a Reconnect funkciót. Nagyon demoralizáló lehet, mikor kidob a játék egy jó menet közben. Vagy elveszíted a csapattársadat, ezért emberhátrányba kerülsz egy ellenséges squaddal szemben. Ennek ezentúl vége, hiszen azok a játékosok, akik elhagyják a szervert, nem azonnal vállnak kámforrá, hanem egy kis ideig mozdulatlanul várnak, hogy irányítójuk visszacsatlakozzon a játékba. Az idő persze szűkös, és nem egész meccs alatt ad erre a lehetőséget a játék.

Mindenesetre a reconnect lehetősége nagyon megtetszett a Fortnite játékosainak és azonnal az Epic-hez fordultak, hogy vezessék be ezt a opciót számukra is. Nem lenne rossz, hiszen néha egy gép resi képes megoldani a lag problémákat. Vagy aki falun él, az pontosan tudhatja, hogy milyen a net. Mindenesetre ez egy nagyon jó újítás lenne a túlélő szigeten. De én bármely hasonló zsanrával rendelkező játékban szívesen elfogadnám, mint alapvető funkciót.

Ti fagytatok már ki meccs közben?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×