A Hearthstone egyik legritkább karakterére csaphatunk most le limitált ideig. A Blizzard Nemsy Necrofizzle-t osztogat pár napig.

Nemsy Necrofizzle egy speciális Warlock karakter a Hearthstone-ban, akit 2017-ben mutattak be először. A hős most ingyenesen megszerezhető, sajnos csak limitált ideig.

Egészen eddig az egyetlen módja annak, hogy megszerezzük magunknak Nemsy-t, az a Fireside Gathering eseményen való részvétel volt. A Blizzard által szervezett találkozón részt kellett venni ahhoz, hogy megkaparinthassuk magunknak a karaktert, így a játék egyik legritkább eleme volt. Egészen mostanáig.

A COVID-19 miatt elmaradtak a Fireside Gathering találkozók, így a Blizzard úgy döntött, mindenkit meginvitál egy speciális eseményre.

 

Május 12. és 19. között bárki, aki belép a Hearthstone-ba megszerezheti magának Nemsy Necrofizzle-t. Ha a kijelölt időszakban bejelentkezünk, nem kell mást tennünk, mint felkeresni a Shopot, ahol a legfelül találjuk majd a hőst. Két kattintással a gyűjteményünkben tudhatjuk.

Egy új Hearthstone frissítés is érkezett a napokban, ami elsősorban a Battlegrounds játékosokat szolgálta ki, de találhatnak az alapjátékot kedvelők is érdekességeket benne.

https://www.facebook.com/groups/mobilgamer/

×