Elmaradt a héten a Fortnite Battle Royale frissítése. Csupán a Save the World kapott törődést, megnéztük hát, hogy mit tartogathat a v12.60 a jövőben.

A Fortnite előző nagyobb frissítése igencsak elnyerte a közösség tetszését. A v12.50-es ciklussal megérkezett a Party Royale LTM, a Payload Operation, valamint sok érdekes kozmetikai tartalom is. Ha ez a standard mostantól, akkor nagy dolgokra hivatott a v12.60.

Ha hihetünk az adatbányászoknak, akkor a soron következő frissítés az aktuális szezon utolsó előtti darabja. A v12.60 után már csak egy v12.61 lesz a v13.00 előtt, vagyis ha valamikor, akkor most kell felgyorsulnia az eseményeknek.

A baj csak az, hogy a következő nagyobb frissítésig valószínűleg még egy hetet kell várni. Május 12-én csupán a Save the World kapott egy tartalomfrissítést, a Battle Royale játékosok még egy bugfixet se kaptak. Ebből adódóan tényleg nagyok az elvárások, a v12.60-nak el kell kezdenie a Chapter 2 Season 2 lezárását.

Egy nagyobb játékmenet-változtatásra is sor kerülhet, a forrásfájlok között megbújó Charge Shotgun is megérkezhet a v12.60-nal. Hypex már meg is szerezte a fegyver adatait, az információi szerint akár még Legendary ritkaságú verziója is lehet a tárgynak.

Szinte biztos, hogy megérkezik a Doomsday Device az éles kliensbe. Midas gépezetéről már hetek óta cikkezünk, reméljük hamarosan láthatjuk működés közben is.

Jelenleg két kozmetikai tárgy került visszavonásra a játékban, a Riot Control Baton és a Dragacorn Glider. Ha minden igaz, a v12.60-nal visszakerülnek a játékba, ezúttal hiba nélkül.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×