Megérkezett az új Apex Legends évad, amivel együtt teljesen új Battle Pass és számos jutalom vált elérhetővé. Mutatjuk mind a 110 szintet.

Végre elindult az Apex Legends Season 5. – Fortune’s Favor, mely egy teljesen friss és megújult Battle Passt is hozott a játékba. Így talán mindenki nagyobb lelkesedéssel veti bele magát a harcokba, hiszen a szinteken rengeteg kozmetikai kiegészítő és egyéb jutalom talál gazdára.

Azok számára, akik nem szeretnének előfizetni a Battle Pass-ra, ingyenes jutalmakat kínál a Respawn.

Apex Legends Season 5 Battle Pass

Hogy a fejlesztők fokozzák a hangulatot, az új Battle Pass egy külön előzetest is kapott.

 

Ingyen megszerezhető elemek

Csakúgy, ahogy a tavalyi szezonban, három ingyenes jutalom érkezik azok számára, akik csupán azzal tisztelik meg a fejlesztőket, hogy játszanak a játékkal. Loba érkezésének alkalmából tehát mindenki megkapja a Huntswoman skint, valamint 5 Apex Packot és Season 5 Win Trackert minden karakter számára.

Kép forrása: Respawn

Battle Pass Season 5.

A Respawn ezúttal még több inspirációt ad a játékosoknak, hiszen ezúttal 110 szint érhető el a Battle Pass során. A 100-as és a végső 110-es szintre érve a játékosok már igen értékes jutalmakat kapnak: egyedi Wingsman skineket.

Azok, akik befizetik a Battle Pass-t, azonnal kapnak egy Legendary Hemlock Retrofitted skint, valamint három új ritka outfitet: Silver Specter Wraith, Gilded Claw Bloodhound és Death Etching Revenant.

Kép forrása: Respawn

Minden szint és jutalom

A nagyobb képekért kattints a galériára!

Mennyibe kerül Battle Pass?

A Battle Pass 950 Apex Coinba (AC) kerül, de befizethetünk 2800 AC-t is, hogy átugorhassuk az első 25 szintet. Ha valódi pénzben számolunk, az alap Battle Pass kb. 3000 forintra jön ki, míg a BP Bundle nagyjából 6500-ra.

Kép forrása: Respawn

Te milyen hamar fogod elérni a 110-es szintet?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×