A Modern Warfare önmagában is játszható battle royale játéka, a Warzone hatalmas siker. A sok újdonság azonban, amit behozott, a mai napig tartogat kiskaput a szemfüles játékosoknak.

A Warzone a megjelenése óta forró téma a gamer közösségben. Egyfelől eszméletlen sikert arat a játék, mára több, mint 60 millió regisztrált játékossal rendelkezik, másfelől pedig szinte minden héten találnak valamilyen kiskaput, amivel akár harc nélkül lehet mérkőzéseket nyerni.

A meccsek gyakran egy házon belüli intenzív küzdelemmel érnek véget, ahol előkerülhet az RPG, C4 vagy csak az öreg klasszikus M4.

Most egy új módszert talált néhány szemfüles játékos arra, hogy hogyan lehetne behúzni a győzelmet, nulla harccal a végjátékban. Ehhez semmi másra nincs szükségünk, csak elég pénzre, hogy gázmaszkot vásárolgassunk. Van már tippetek?

A videóban látható technika egy egészen új szintre emeli a pay-to-win fogalmát.

Pay To Win from CODWarzone

Míg máskor, ha ezt halljuk, arra gondolunk, hogy valós pénzért vásárolható előnyhöz jutott valaki, itt nem erről van szó. A videóban szereplő játékos egyszerűen úgy nyeri meg a meccset, hogy a körön kívül megállás nélkül újraveszi magára a gázmaszkot. A mechanika nem olcsó, a videóban is jól látható, hogy a maszk nagyon rövid ideig jelent biztonságot, így jó adag pénzt fel kell halmoznia annak, aki ki szeretné próbálni a működését.

Nektek volt már olyan meccsetek, mikor úgy kaptatok ki, hogy nem tudtátok hol az ellenfeletek?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×