Hamarosan érkezik az Overwatch Anniversary esemény, a patch notes pedig már tegnap elérhető volt. Bár levették, az internet nem felejt.

A Blizzard közösségi kommunikációért felelős csoportja valamit nagyon benézett, mikor a május 19-én esedékes frissítés pontos részleteit nyilvánosságra hozta.

Egy játékos volt elég gyors és szemfüles ahhoz, hogy lementsen egy képernyőfotót Josh Nash, az OW közösségi felelősének posztjáról, melyben a komplett május 19. frissítés leírása megtalálható. Sajnos a képen a GENERAL UPDATES nem látszik, viszont komplett bepillantást kapunk a soron következő esemény részleteibe.

Érkezik az Anniversary Event 2020

A posztból tisztán kiolvasható, hogy az évfordulós esemény keretein belül 3 új skin is érkezik a játékba. Ezek a Dragoon Mercy, Little Red Ashe és a Masquerade Reaper. Természetesen mindhárom kinézet legendary típusú. Ha ez nem lenne elég, az évforduló alatt kihívásokért cserébe újabb kinézeteket kaphatunk, mint például:

  • Carbon Fiber Sigma
  • Fleur de Lis Widowmaker
  • Masked Man McCree

Ahogyan az mindig lenni szokott, az új tartalmakat kétféle módon szerezhetjük majd meg. Ha nem szeretnénk kockáztatni, játékon belüli kreditért is elérhetőek lesznek, ha pedig nyitogatnánk inkább, a ládákban is ott lesznek majd.

A játék immáron négy éves lesz, nemsokára pedig érkezik a felturbózott verziója, az Overwatch 2. Ti várjátok a megjelenést?

https://www.facebook.com/groups/overwatchhun/

×