Úgy tűnik, új frontról indítanának támadást a csalók ellen.

Bizonyára mindannyian észrevettétek, hogy múlt hónapban új anti-cheattel bővült a PUBG. Úgy tűnik, hogy nem ez az egyetlen újdonság, amivel a csalókat próbálják szűrni, ugyanis az adatbányászoknak sikerült betekintést nyerni a legújabb update tartalmába. Ha pedig hihetünk nekik, akkor a következők várhatóak hamarosan:

  • Ranked mérkőzések
  • Telefonos megerősítés

Az utóbbi, azaz a telefonos megerősítés az, aminek a leginkább tudunk örülni, ugyanis ezzel nagyban megnehezítenék a csalók dolgát, ugyanis egy új accountot 2 perc alatt tudnak vásárolni, viszont egy telefonszámot már nehezebb újítani.

Persze nem azt akarom mondani ezzel, hogy lehetetlen lenne, hiszen vannak már erre szakosodott szolgáltatások, viszont hatványozottabban megnehezíti a dolgukat, plusz ha a Facebookhoz hasonlóan regisztrálják a telefonszámokat, akkor nem lesz olyan egyszerű a rendszer átverése.

Ez persze a rangrendszer miatt is érdekes, ugyanis a jelek szerint a ranked mérkőzésekhez szükséges lesz a telefonos megerősítés. Ráadásul ez még nem minden, ugyanis nem mehet majd mindenki egyből rankedet, hanem csak megfelelő Survival Mastery szint felett enged majd be a rendszer.

Kíváncsian várjuk, hogy mikor mutatják be az új 7.2-es frissítést!

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×