Úgy tűnik, hogy a Valve jelenleg egy hűségprogram kialakításán dolgozik, ami jutalmazni fogja a felhasználókat például kedvezményekkel.

Ó, a jó öreg hűségprogram. Amikor minden egyes alkalommal megkérdezik a boltban, hogy van-e pontgyűjtő kártyám, és minden benzinkúton megpróbálnak rávenni, hogy ha nincs, akkor igényeljek.

A hűségprogramoknak azonban előnye is lehet, főleg akkor, amikor játékokról van szó, és hűséges vásárlók vagyunk, mondjuk a Steamen. A Valve online platformja sokáig az elsődleges platform volt a PC-játékosok számára, ám az utóbbi időben egyre több konkurenciával néz szembe.

Hogy sikeresen megtartsa ügyfeleit, a Valve most állítólag hűségprogramot tervez indítani, ami jutalomban részesíti azokat, akik szívesebben vásárolnak a Steamen, mint máshol.

A hír Pavel Djundik Twitter-felhasználótól származik, aki adatbányász munkája során néhány képpel is bizonyítani tudja, hogy tervez valami ilyesmit a Valve. Djundik szerint a szolgáltatás számos tényező alapján teszi lehetővé a pontgyűjtést, amit a felhasználók többféle jutalomra tudnak beváltani. Ezek lehetnek többek között kedvezmények játékokhoz.

Összességében fantasztikusnak tűnik az öltet, hogy a Steam játékosok ösztönzést kapnak arra, hogy hűséges felhasználók legyenek. Ennek különösen haszna lenne most, hiszen nemsokára számos akció várható, amikor elindul az idei Summer Sale.

Elvégre: nem zörög a haraszt, ha nem fújja a sale.

Miközben az Epic Games egyre több felhasználót húz be, érdekes lenne látni, hogy egy ilyen pontgyűjtő rendszer mennyiben lenne sikeres a Steamen.

Te örülnél, ha a Steam is mindig feltenné a kérdést: pontgyűjtő kártya van?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×