Gondok akadtak a Riot Control Baton csákánnyal. A Fortnite fejlesztői azonnal ki is vették a játékból, a javítás remélhetőleg a következő frissítéssel megérkezik.

Május negyedikét évek óta csak „Star Wars nap”-ként emlegeti a világ. Ezen a napon jönnek a nagyobb bejelentések a sorozattal kapcsolatban, s mivel már a Fortnite-ban is vannak tematikus tartalmak, az Item Shop is újból elérhetővé tette őket. A játékosok természetesen azonnal le is csaptak az utoljára decemberben elérhető skinekre. A baj csak az, hogy az egyik Pickaxe meghibásodott, ezzel komoly előnyhöz juttatva azokat, akik használják.

Az Első Rend katonái által használt Riot Control Baton egy rendhagyó Harvesting Tool, eredetileg ezért is vásárolták meg olyan sokan. Végül kiderült, hogy nemcsak az animációja menő, hanem egy új bugnak köszönhetően speciális effektje is van. Ha a Riot Control Batonnal a kezünkben szaladtunk, az ellenfeleink nem hallották a lépteinket.

https://twitter.com/SlowEU_/status/1259949661550514182

 

A játékosok elkezdték jelezni a problémát a lehető égetőbb fórumon, végül most úgy tűnik, végre eljutott a fejlesztőkig a híre. A hivatalos Fortnite Status Twitter fiók pár órája megosztott egy bejegyzést, amiben arról írnak a fejlesztők: egy ideig most kivették a szóban forgó csákányt a játékból, amíg javítják a hibát.

 

Amíg nem sikerül orvosolni a bugot, addig a Lockerben a Riot Control Baton helyén az alap csákánymodellt fogjuk megtalálni. Remélhetőleg a következő frissítéssel már visszatér a Star Wars-csákány.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×