Ezúttal sem tartott túl hosszú ideig a kitiltás.

Noha a Twitch szigorított a szabályzatán, Amouranth még mindig a platformon streamel, ám a játéktartalmak helyett medencés bulikat és ASMR tartalmakat találhatunk a női streamer csatornáján.

Emiatt sokan megkérdőjelezik a létjogosultságát a platformon, tekintve, hogy játéktartalmat szinte soha nem láthatunk a csatornán.

Ezzel mellesleg teljesen egyet is tudunk érteni. Annyi más felület van még, miért pont a Twitch kell neki?! Mivel azonban ez a műfaj is sok nézőt hoz, a platform megtűri ezeket a streamereket a megfelelő kategóriában.  Viszont akármennyire is jó kapcsolatot ápol a Twitch csapatával Amouranth, immáron harmadszorra is bannolták a streaming platformról.

 

Aki esetleg lemaradt volna, korábban egy edzőtermi streamben mutatott túl sokat magából, előtte pedig véletlenül félrecsúszott a nadrágja, miközben elfelejtett alsóneműt húzni. Most pedig egy rajongója profilképét mutatta meg a streamben, amin egy nem túl stream-kompatibilis kép volt látható. Amouranth hamar kapcsolt, letörölte az összes klipet, majd úgy gondolta, hogy ezzel el is van intézve a dolog.

Nos, a Twitch másképp gondolta, repült is ban.

Más streamereknél ez akár egyet is jelenthetne a végleges kitiltással, Amouranth viszont mindössze egy napos eltiltással úszta meg az esetet.

 

A streamer nem titkolta érzelmeit. Gyorsan kihasználta az újabb hype tengert és szolidan villantott egyet a Twitter fiókján, amivel természetesen a Patreon oldalát promózta. Az ottani 18 éven felülieknek szóló tartalomért ugyanis kemény pénzeket szed össze hónapról-hónapra a 26 éves leányzó.

Hogy mi ezzel a probléma?

A Twitch napról-napra meghazudtolja saját kezdeti értékeit, vagy legalábbis ha a szabályzatban lévőket értékeknek nevezhetjük. Egyes streamerekre azonnal lecsaptak a szigorítást követően, Amouranth viszont nyíltan árulja testét és kuncsaftjai java részét a Twitch-ről húzza be. Amíg mások a harmadik kitiltás után örökre elbúcsúzhatnak, addig úgy tűnik, hogy a több millió követővel rendelkezők simán megúszhatják 1 napos szünettel.

Még akkor is, ha többszörös visszaesésről beszélünk villantás vétségében.

Nem feltétlenül az a megoldás, hogy a Twitch kizárólag gamer platform maradjon, ezt mostanra mindenkinek be kell látnia. De ha már hoznak maguk számára egy szabályzatot, azt tartassák be mindenkivel. Egyenlően, kivételek nélkül. Köszönjük!

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×