Egy üzbég harcedzett nő lesz a Warzone következő operátora. Az Activision ezt a végtelenségig csavart karaktert is halál komolyan tudja eladni.

A héten már írtunk nektek Iskráról, akkor a még a harmadik szezon folyamán érkező tartalmakat boncolgattuk kicsit. Az operátor már korábban feltűnt néhány játékosnak egy hiba folytán a játék üzletében, onnan azonban a fejlesztők gyorsan eltávolították.

Iskra a játék története szerint Farah seregének a tagja. Bár az említett karakter főszereplő az MW kampányában, a multiban egyelőre várnunk kell az érkezésére.

Iskra azért tér vissza Verdansk-ba, hogy megállítsa az Al-Qatala növekvő fenyegetését.

A karakter a játék belső boltjából elérhető. A csomag tartalma az operátor mellett két legendary fegyver, egy helikopter skin, befejező mozdulat és további tartalmak. Aki megveszi a packot, összesen 10 új lehetőséggel gazdagodik majd, hogy testre szabja a karakterét.

A héten egy új játékmód is érkezik, melynek a neve Shoot the Rusty Ship 24/7 lesz. A listán szerepel majd Rust, Shipment és Shoot House deathmatch változata és további objektív orientált módok.

Ti megveszitek majd Iskra bundle-jét? Szoktatok külön vásárolni, vagy elég a Battle Pass-ből megszerezhető tartalom?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×