Egy Modern Warfare játékos véletlenül felfedezte, hogy egy ismeretlen SMG van a játékban. Talán ez már a következő évad fegyvere?

Minden új Modern Warfare évadban új mapok, kiegészítők, sőt fegyverek is megjelennek. A játék harmadik évada április 8-án indult, amikor bekerült a KS félautomata karabély és a 9mm-es Renetti pisztoly, később pedig érkezett egy LMG is.

Úgy tűnik, hogy egy következő fegyver érkezése most kiszivárgott, mivel az véletlenül elérhetővé vált egy játékos számára. A fegyver érkezését eddig nem igazán jelentették be a fejlesztők így lehet, hogy ez lesz a következő új fegyver a játékban.

Egy SMG lett véletlenül elérhető

Május 11-én egy szerencsés játékos véletlenszerűen kapott egy ismeretlen SMG-t, miután belépett az Infected játékmódba. A játékmód teljesen random módon ad fegyvert a játékosoknak, itt azonban úgy tűnik, olyat kapott, amit talán nem kellett volna. A fegyver az ‘SM_CHARLIE9’ nevet viseli, és 9mm-es Parabellum lőszert használ.

A friend of mine might have accidentally discovered the season 4 SMG. from r/modernwarfare

Úgy tűnik, hogy az újratöltés sebessége egyedülállóan gyors az SMG-k közt, a tárba 30 golyó fér, ami közelről igen hatásossá teheti.

Kép forrása: Reddit

Miután az SMG véletlenszerűen jelent meg, nehéz megjósolni, hogy mikor kerülhet be a játékba. Előfordulhat, hogy a következő évadban, de az is megtörténhet, hogy soha. A Call of Duty: Modern Warfare 4. évada egyébként már a küszöbön van, néhány hét van az indulásig.

Talán akkor megtudjuk, hogy is került a képbe a titokzatos SMG. Te várod már a következő évadot?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×