Nem győzik lekötni magukat a World of Warcraft játékosok. Megszületett egy hihetetlenül menő Tier 8-as páncélt bemutató videó. Több ezer óráig készült.

A World of Warcraft közösség most többnyire „téli álmot alszik”. Pörög a Shadowlands alfatesztelése, az éles Retail viszont kipörgött. Az altok húzásán, na meg a piacgazdaságon kívül már nem nagyon maradt sok minden, amit csinálhatnak az aktív játékosok. Sajnos a legfrissebb hírek alapján ez még eltart egy ideig, a Blizzard ugyanis 2020 negyedik negyedévére tolta az új kiegészítő megjelenését, vagyis október végéig még csak nincs is értelme számítani a megjelenésre.

A közösség kreatívabb tagjai ilyenkor nem Mythic+ kulcsokat farmolnak, hanem saját projektbe kezdenek. Egy „Dr Phil” nevű Youtuber a napokban töltötte fel legújabb kreálmányát. Egy Tier 8-as páncélszettet mutat be rendhagyó módon egy férfi és egy női ork modellen:

 

A hype videó meglehetősen ütősre sikerült, ezért mondjuk a videós rendesen meg is dolgozott. Elmondása szerint körülbelül 1300 órát ölt a projektbe, aminek a végtermékét két napja publikálta az egyik legismertebb videómegosztón. A játékosokon tehát látszik, hogy be vannak már zsongva a Shadowlands megjelenése miatt. Rossz hír, hogy még legalább fél évet várni kell a premierre.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×