A Blizzard vezető fejlesztője elhintette, hogy nagy változások vannak folyamatban az Overwatch terepén. Ez érinti a smurf játékosokat is.

Az Overwatch rajongók gyakran felkeresik a Blizzard fejlesztőit, hogy az aktuális problémákat mielőbb megoldják. Jeff Kaplan, a játék vezető fejlesztője általában készségesen válaszol ezekre a kérdésekre, aggályokra. Persze amellett, hogy a Blizzard már részben az Overwatch 2 fejlesztésére koncentrál, nem maradnak el az első játék frissítései sem.

Moira

Moira az utóbbi időben több ízben szóba került a játékosok körében, így talán nem meglepő, hogy a Blizzard elgondolkozott azon, hogy változásokat eszközöljenek rajta.

„Hamarosan az Experimental módban már ki is próbálhatjuk Moira változásait” – mondta Kaplan hozzátéve, hogy nem tervezik kivenni a hőst a játékból. Inkább megoldást találnak a felmerült problémákra, így a képességeiben valószínűleg jelentős változás várható.

Kép forrása: Blizzard

Smurf

Természetesen a rajongók körében az is felmerült, hogyan szeretnék a fejlesztők kezelni a smurf-problémát?

„A smurf olyan dolog, amit nagyon utálunk. Bár nem mindig rossz dolog, ha a játékosoknak több fiókja van, de amikor azzal manipulálják a játékot, azt már nem annyira kedveljük.”

Sajnos Kaplan nem tudott határozott választ adni arra, hogy pontosan mit terveznek ennek visszaszorítására, de a csapat keményen dolgozik annak érdekében, hogy a fellépjenek ellene. Az egyik fontos célkitűzés tehát, hogy kitalálják, hogyan vessenek véget a smurf tendenciának.

„Én híve vagyok a telefonos azonosításnak, de az sem 100 százalékosan működik. A smurf probléma igen komplex” – mondta Kaplan.

Az biztos, hogy a smurf-problémára még egyetlen játékban sem találtak megfelelő megoldást.

Neked van smurf accountod az Overwatch-ban?

https://www.facebook.com/groups/overwatchhun/

×