Feltételezések szerint a Blizzard egy újabb klasszikus játék felújított verzióját készül kiadni. Ha minden igaz, érkezik a Diablo 2 Remaster.

Amikor a StarCraft: Remastered érkezését bejelentették, a Blizzard rajongói arra kérték a kiadót, hogy készítsék el a Diablo 2 Remaster változatát. Abban az időben az eredeti játék vezető fejlesztője, David Brevik azt sugallta, hogy ezt a Blizzard bizonyára nehezen tudná megoldani.

„Nem hiszem, hogy sok hozzávaló elem túlélte volna” – mondta akkor Brevik.

Most viszont az Actugaming nevű francia oldal forrásai szerint az Activision leányvállalata, a Vicarious Visions a Diablo 2 Resurrected nevű remaster verzión dolgozik. Az Actugaming szerkesztője korábban a Diablo 4, a Shadowlands és az Overwatch 2 bejelentéseket is közzé tette, még a Blizzcon bejelentések előtt, így talán hiteles forrásról beszélhetünk.

Kép forrása: Reddit

A tervek szerint a játék akár már 2020-ban megjelenhet.

Az Vicarious Visions egyébként a Destiny 2 PC-portján, valamint a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy remastereken is dolgozott. Ettől függetlenül viszont hivatalos infó még nem jött a Blizzard részéről.

Tekintettel arra, hogy a Warcraft 3 Reforged megjelenése milyen rosszul sült el, a Blizzard valószínűleg kétszer is meggondolja, hogy hogyan dob piacra egy felújított változatot bármelyik játékból.

Te örülnél a Diablo 2 felújított változatának?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×