Egyre több pletyka kering az interneten a Fortnite következő szezonjáról. Most megjelent egy 13 pontos lista, ami tele van hihető leakekkel.

Most, hogy lassan már május közepén járunk, csupán pár hétre kerültünk a Fortnite Chapter 2 harmadik szezonjától. Az eredeti tervek alapján már élveznünk kellene az új érát, ám az Epic Games eltolta az aktuális szezon lezárását. Biztosan nem segített a járványhelyzet, de az is lehet, hogy megcsúsztak a fejlesztésekkel. Véleményem szerint ezzel semmi gond nincs, inkább jöjjön később egy szezon, mint legyen félkész.

S mivel ennyire közel van a megjelenés, a leakerek is elkezdték aktivizálni magukat. A forrásfájlokat folyamatosan cincálják az adatbányászok, egyre több infót szerzünk a szezonzáró eseményről, valamint az új időszak pletykái is elkezdtek szállingózni.

Redditen megjelent egy 13 pontból álló lista, ami – állítólag – a Season 3 bizonyos játékelemeit sorolja fel. Ezeket a posztokat fenntartásokkal kell kezelni, könnyen lehet, hogy az összes pont megvalósul, de az is elképzelhető, hogy nem látunk viszont egyet sem közülük. Viszont érdemes róluk beszélni, ugyanis korábban már többször láthattunk példát arra, hogy egy hihetetlennek tűnő poszttal buktatták le az új tartalmakat.

Possible Season 13 leaks
byu/pokeboy626 inFortNiteBR

Lássuk a listát:

1. Új jármű – Egy cápa alakú, kétszemélyes tengeralattjáró.

2. A sziget dél-nyugati részét el fogja árasztani a víz, itt lesz először tapasztalható a víz alatti játékmenet.

3. Visszatérnek a Drift boardok.

4. Víz alatti harcok.

5. Aquaman NEM kap játszható skint a Battle Pass csomagon belül.

6. Lazy Lake elkezd Tilted Towers-re hasonlítani.

7. A jelenleg ismert összes Mythic fegyver a Vaultba kerül.

8. A Battle Pass tartalmazni fog egy reaktív hableány Outfitet. A szárazföldön lába lesz, míg a vízben és a víz alatt meg fog jelenni az uszonya.

9. Fishstick új tematikus stílust fog kapni a szezon elején.

10. Egy jet pack-szerű vízalatti tárgy is érkezni fog.

11. A Battle Pass-ben ismét kapunk egy izmos karaktert, ezúttal nem egy macska lesz, hanem egy delfin.

12. Felbukkan majd egy Loading Screen, amin Leviathant láthatjuk majd a ruhája nélkül.

13. Érkezhet egy új víz alatt használatos tárgy, ami hasonlítani fog a shield bubble-re. Ezúttal levegőbuborékról lesz szó.

Az irány jónak tűnik, hamarosan kiderül, mennyire „hivatalos” a fent olvasható lista. Ha mindez igaz, sajnálattal olvassuk az Aquamanről szóló sort…

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×