Nem kellet sokat várni, a fejlesztők néhány nap után máris visszatették a helikoptereket a Warzone terepére. Persze új játékmód is érkezett.

Kissé csalódottak voltak a játékosok, miután a hét elején egy igen gyakorta használt járművet eltávolítottak a Warzone-ból. Sok csapat számára a chopper ugyanis az alapvető taktika, vagy épp a szórakozás részét képezte, ám úgy tűnt, van vele némi probléma.

Egy hiba következtében ugyanis a játékosok tisztességtelen előnyre tehettek szert a helikopter használatakor. Képesek voltak vele a map alatt repülni vele. A hibát úgy tűnik, nagyon hamar javították, így a chopper már vissza is került a játékba.

Kép forrása: Warzone

Új játékmód

A helikooterek visszatérése ugyanakkor nem az egyetlen újítás. Ezzel együtt bekerült az úgynevezett Stimulus Solos játékmód. Sajnos a normál Solo kikerült, most csak a Stimulus Solo játszható. Ennek lényege, hogy a solo játék során nincs Gulag, viszont ha van elég pénzünk (4500), akkor automatikusan újjáéledhetünk halál után. A játékosok alapból ekkora összeget kapnak a kör indulásakor, szóval eleve van egy második esély.

Ha ez nem lenne elég, minden BR játékmód során a Gulagból visszatérő játékosok ejtőernyőzésének magasságát és sugarát csökkentették, így aki visszatér, nagyobb eséllyel ér épségben földet.


Modern Warfare frissítés

Ami a Modern Warfare multit illeti, szintén van változás a játékmódokban. A Shipment 24/7 helyett most Shipment 10v10 érhető el, a 3v3 Gunfight pedig Knives Only lett, vagyis késsel kaszabolhatjátok egymást.

Te örülsz a helikopterek visszatérésének?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×