A Fortnite fejlesztői tovább dogloztak a Season 2 történetét valószínűleg lezáró masinán. A Fortnite sztorija hamarosan fel fog pörögni.

Úgy tűnik, hogy a Doomsday Device lesz az utolsó eleme a Chapter 2 Season 2 történetének kirakósának. A játékosok már egy ideje követhetik a gépezet és a körülötte kialakuló rejtély fejlődését, most viszont karnyújtásnyira kerültünk attól, hogy valami effektíve történjen.

A Fortnite közösség adatbányászai ismét a fájlok mélyére ástak, Hypexnek például sikerült új elemekre bukkania. Mivel az előkotort tartalmak meglehetősen minőségiek, így joggal gondolhatjuk, hogy a megjelenésig már nem kell sokat várni.

A leaker videójából jól látszik, hogy a váróban már tekeregni fognak a gépezet vezetékei. Ám ha követjük őket Midas szobájába, az egész Doomsday Device fel fog bukkanni.

 

Az eddigi nyomokból kiindulva a következő szezonban kulcsszerepet fog játszani a víz, így valószínűleg valamit a sziget vízháztartásával fog csinálni Midas masinája. A héten fel kell, hogy pörögjenek az események, így várható, hogy az Overtime kihívásokkal párhuzamosan fut be a gép az éles kliensbe.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×