Amióta előre ki kell választanunk a szerepet az Overwatch-ban, a DPS játékosok akár negyed órákat is várhatnak minden meccs kezdetére.

Amióta bejött a 2-2-2-es szerep választás a ranked meccsek elején, minden összecsapás nehezebben indul. A legrosszabbul mégis a DPS mainek jártak, ők sokszor akár 10-15 perceket is várnak, hogy elinduljon a móka.

Ez ellen látszólag semmit nem tud tenni a Blizzard, az Overwatch közösség egy tagja azonban kidolgozott egy új csoportosítást, mely drasztikusan csökkenthetné a várakozási időket.

Az GreyFalcon az Overwatch hivatalos blogján tette közzé az ötletét, miszerint újra kellene csoportosítani a hősöket.

A felvetés szerint a tankokat két csoportra bonthatnák. A klasszikus tank csoport a pajzsos hősök maradnának, mellettük pedig egy új csoport kerülne be, ők az off-tankok, mint D.Va, Zarya, de ide kerülne Mei is.

Az ötlet kitalálója buffolná a pajzzsal rendelkező hősöket, hogy többen játszák, így talán a DPS-ek is előbb találnának meccset maguknak.

Persze az új rendszer hátrányokkal is járna. Az off-tankok innentől a DPS osztályba tartoznának, így mindössze 4 pajzsos hős maradna a klasszikus tank osztályban.

Hasonló próbálkozás volt a Blizzard részéről, mikor februárban bevezették a három DPS rendszert, az eredmény azonban nem lett egyértelműen pozitív, így a Blizzard nem próbálta bevezetni a játékba.

Nektek van ötletetek, hogy hogyan lehetne javítani a várakozási időket az Overwatch-ban?

https://www.facebook.com/groups/overwatchhun/

×