A Dragacorn glider hatalmas népszerűségnek örvendett a profik között, de persze nem azért, mert mindenki ekkora Deadpool rajongó lenne. Mutatjuk miért kellett mennie.

Nem csak a casual Fortnite-ban, a profik között is futótűzként kezdett el terjedni a Deadpoolhoz köthető glider, a Dragacorn. Az ernyő színe, formája és mérete egy olyan kombót hoz össze, ami miatt közel lehetetlen észrevenni az ellenfeleket az égen.

Ha ez nem lenne elég, a glider csak pénzért volt elérhető az Item Shopon keresztül, így kvázi egy pay-to-win eszközről beszélünk.

A témáról SypherPK készített egy nagyon alapos videót, amit ide kattintva tudtok megnézni.

Deadpool sokkal alaposabban felforgatta a Fortnite világát, mint azt eredetileg akarták.

Nem ez az első alkalom, hogy „pay-to-win” itemek kerülnek a játékba. Ehhez hasonló volt annak idején a Deep Dab emote is, melynek segítségével kinézelődhettünk az ablakon és még lőni is tudtunk ebből a pozícióból. A Plastic Patroller skin közben a színe miatt vált teljesen láthatatlanná.

Természetesen az Epic minden hasonló esetben reagál. Nagyjából két forgatókönyv elképzelhető: vagy letiltják a kompetitív használatát a felszerelésnek, vagy megváltoztatják, már ha ez lehetséges.

 

Az Epic döntése szerint a Dragacorn glider kompetitív módban az alap esernyőként fog látszani minden játékosnál. Miután élesedik a frissítés, az eszköz birtokosai dönthetnek arról, hogy vissza szeretnék-e kapni a pénzüket, vagy így is megtartják a glidert.

Nektek okozott már bosszúságot a Dragacorn glider? 

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×