FIFA adatbányászok legújabb felfedezései szerint négy retro mez is tiszteletét teheti a játékban.

Utoljára a FIFA 17-ben történt olyan, hogy az EA retro mezekkel örvendeztesse meg a FIFA játékosokat. Azóta 2 epizód jött, majd ment, mi pedig el is feledkeztünk arról, hogy ez mekkora móka volt.

Közben a rendszer is változott. Régen ahhoz, hogy a múlt mezeivel játszhassunk a katalógusból kellett őket megvennünk. Mivel a FIFA 20-ban erre nincs lehetőség, egyelőre nem tudjuk, hogy mit kell teljesíteni a szettek feloldásáért.

Hamarosan retro szerelésben is bajnokká avathatjuk a Liverpoolt.

A retro frissítés híre először Twitteren látott napvilágot, a FUT Watch nevű profil posztolt a mezekről képeket. A bejegyzésben semmilyen információ nem szerepel, kivéve négy felső.

Szép emlékeket idézhet a hatalmas Candy felirattal szereplő mez, mely egyenesen az 1989-90-es szezonba repít vissza minket. Ebben az évben lett, eddig utoljára bajnok a Liverpool, érthető lenne tehát ha gyakran szembe jönne ez a felszerelés.

A Liverpool mellett a Manchester City, a PSG és a Chelsea is új mezzel bővülhet, ha tényleg érkezik frissítés ezekkel a tartalmakkal. Egyelőre semmit nem tudni a rejtélyes mezekről, ha azonban új információ lát napvilágot, mi megírjuk nektek.

Ti melyik felszereléssel tolnátok a Weekend League-et, amikor bekerülnek a felszerelések?

A fejléc forrása: wallpaperaccess.com

×