A VALORANT egy újabb profi CS:GO játékost szerzett magának. Pyth a jövőben talán a Riot Games játékának egyik csillaga lesz.

Sorra érkeznek a hírek arról, hogy volt CS:GO profik hogyan mondanak lesz eddigi karrierjükről, hogy a Riot Games játékába fektessenek energiát. Most a volt NiP játékos, Pyth döntött úgy, hogy VALORANT karriert épít.

A most 26 éves svéd CS:GO versenyző évek óta fél-profi szinten játszott, mivel elmondása szerint nem sikerült olyan csapatot találnia, amivel visszajuthatott volna a csúcsra, hogy megmutassa, mire is képes a CS:GO-ban.

„Az elmúlt években azt éreztem (a NiP után), hogy soha nem leszek képes visszajutni arra a szintre, ahol egyszer voltam. Nem találtam a helyem. Tanultam a hibáimból”írta a bejelentésben.

Kép forrása: KillPing

„Új lehetőséget találtam a Valorant-ban, aminek a rabja vagyok. Ez egy új kezdet lehet számomra, nagyon élvezem, és napi 12 órát játszom, hogy a legjobb csapat legjobb játékosa legyek” – mesélte.

Mivel a Riot már javában tervezi az esport színteret, valószínűleg nagy esélye lesz sikereket elérni benne. Pyth persze nem az egyetlen, aki „átpártolt” a VALORANT-hoz, sőt profi Overwatch játékosok is hoztak hasonló döntést.

Nagyon érdekes lesz látni, hogy milyen profikkal indulnak majd el a VALORANT első esport meccsei. Úgy tűnik, hogy sok profi játékos számára ez lehet a kiút a bizonytalanságból és a sikertelenségből.

Te kit látnál szívesen VALORANT meccseken?

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×